Thuiswinkel Waarborg

0 artikelen | € 0,00
Advies waar u wat aan hebt

Voor elke toepassing vindt u tips voor het oplossen van uw geluidsprobleem.
Komt u er niet uit? Neem contact met ons op!

Ruim 30 jaar ervaring

U profiteert van onze expertise, want wij hebben ruim 30 jaar ervaring in geluidsisolatie en akoestiek!

Veelzijdig assortiment

U vindt bij ons vrijwel altijd het juiste product voor uw geluidsprobleem!

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen

Al onze akoestische oplossingen zijn uitvoerig getest. Wij kunnen de akoestische prestaties van een product aan u overleggen.

Binnen 1-3 werkdagen bij u thuis

Artikelen die op voorraad zijn worden binnen 1-3 werkdagen bij u thuis afgeleverd.

Showroom

Wilt u graag onze producten eerst voelen en zien? Dat kan! Wij zijn op werkdagen in de ochtend open en in de middag op afspraak.
U krijgt bovendien persoonlijk advies en u kunt uw bestelling gelijk meenemen! 

Geluidsisolatie en ontdreuning voor het isoleren van geluid

GeluidsisolatieDoor het aanbrengen van geluidsisolatie (geluidsisolerende materialen) kunt u voorkomen dat geluid een bepaalde ruimte binnendringt of juist naar buiten kan afstralen. Voor geluidsisolatie is het toevoegen van massa (gewicht) nodig. De term 'geluidsisolatie' wordt door veel mensen verkeerd gebruikt. Men gebruikt dit woord namelijk vaak als verzamelterm: ook voor absorptie en trillingisolatie. U kunt geluidsisolatie herkennen aan de hoge densiteit en het gewicht. Speciaal voor het dempen van plaatwerk hebben wij ontdreuningsplaten in ons assortiment. Deze platen worden vaak in auto's gebruikt, maar kunnen ook breed toegepast worden. Als alternatief voor ontdreuningsplaten (bijv. voor moeilijk bereikbare plekken) hebben wij ontdreuningspasta's. Onze geluidsisolatiematten kunt u voor het dempen van vloeren, wanden, deuren en voor audio behuizingen gebruiken. Met buisisolatie kunt u de leidingen in uw huis stiller maken. Sandwichplaten zijn een kant-en-klare oplossing voor het maken van een geluidsisolerende vloer, subkist en meer.

 • Productvideo-B2C Merfoflex - geluidsisolerende voorzetwand - zwevend plafond

  Merfoflex Voorzetsysteem

  Stel uw voorzetwand samen!

  - Geluidsisolerend
  - Trillingsdempend
  - Eenvoudig te installeren

  Vanaf: € 7,02 incl. btw

  Tot: € 70,61 incl. btw

 1. 1
 2. 2
 1. 1
 2. 2

Op zoek naar geluidsisolatie?

Met geluidsisolatie houdt u geluid binnen of juist buiten een ruimte. Denk bij het buiten houden van geluid bijvoorbeeld aan burengeluid of verkeerslawaai in uw woning of motorgeluid in uw auto of boot. Bij het binnen houden van geluid kunt u denken aan het geluid van uw muziekinstallatie.
 

Wat is geluidsisolatie?

Geluidsisolerende platen kunt u herkennen aan de hoge densiteit en daarmee het gewicht. Het zijn vaak stugge massaplaten gemaakt van materialen als bitumen of butyl rubber. Veel aanbieders van geluidsisolatie prijzen de verkeerde producten onder de noemer 'geluidsisolatie' aan. Hierdoor denkt u wellicht dat absorptiematerialen zoals noppenschuim en piramideschuim geluid isoleren. Niets is minder waar. Voor het isoleren van geluid dient u gewicht toe te voegen. Hiermee wordt de ondergrond stijver gemaakt, waardoor geluidsgolven terugkaatsen. Dit resultaat zult u niet krijgen door lichte materialen zoals schuimpanelen of zelfs eierdozen tegen de muur te plakken. Gun uzelf (of uw buren) privacy en (nacht)rust. Koop daarom de juiste oplossing voor uw geluidsprobleem.
 

De juiste geluidsisolatie kopen voor uw geluidsprobleem

Op onze webshop kunt u de juiste geluidsisolatie kopen voor uw geluidsprobleem. Wij hebben de geluidsisolerende platen voor u ingedeeld per toepassing en per productsoort. Bij auto isolatie kunt u kiezen uit ons assortiment zelfklevende ontdreuningsplaten. Voor isolatie van uw woning kunt u onze geluidsisolatiematten gebruiken voor het maken van o.a. een geluidsisolerende vloer of wandisolatie. Ook voor de leidingen in uw huis kunt u onze geluidsisolatie toepassen. Voor uw boot bieden wij ontdreuningspasta's als geluidsisolerende oplossing aan.
 

Vragen over geluidsisolatie?

Wilt u graag geluidsisolatie kopen, maar komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Onze site is geoptimaliseerd voor nieuwere browsers. Wij adviseren u om te upgraden naar een
nieuwere versie van Internet Explorer, Firefox of Chrome.